Topplänk.se » Hus & Hem

Fastigheter i Paphos

av BostadCypern, Wednesday den 21 September, 11

Pafos flygplats erbjuder en stor länk pekar på många europeiska städer, till skillnad flyger till Larnaca.

Med sin befolkning på endast 27.000 invånare Paphos (även stavat Pafos) är huvudstad i Cyperns västra regionen. De flesta av invånarna arbetar som anställda i olika grenar av turistnäringen, eftersom det inte finns mycket industri.

Paphos består av två områden: kustorten området (Kato Pafos) och själva staden (Pano Paphos) vilket är något inre. Pafos flygplats erbjuder en stor länk pekar på många europeiska städer, till skillnad flyger till Larnaca (den större flygplatsen närmare den östra delen av ön) och bilkörning (~ 100 km, 80Euro taxiresa varje sätt.)

Paphos är mycket populärt bland turister, och speciellt med engelska, tyska och skandinaviska turister. Bland dess attraktioner är dess gamla mosaikgolv, dess vackra gamla hamnen, dess moderna hotell och restauranger, som ligger längs havet promenade.Other sevärdheter inkluderar ett arkeologiskt museum, det bysantinska slott Paphos, den Tombs of the Kings, St Pauls Pelare och tempel av Afrodite (gudinnan av kärlek och skönhet).

Klimatet på Cypern gör sommaren en populär tid för turismen i Paphos, när temperaturen når easilly i mitten av 30 grader varje dag. Men de kallare vintermånaderna göra vandring och cykling perfekta verksamhet, särskilt längre bort i bergen.

Den största shopping-fil, som löper parallellt med strandpromenaden, är den idealiska turisternas marknadsplats.

Paphos är en av de största turistattraktionerna på Cypern. Solen skiner hela dagen i strålande staden. Det finns många hotell både stora och små för turister att bo i, med vänlig personal som gärna hjälpa dig med alla dina behov.

Beläget i Paphos är den vackra Coral Bay, en sköna strand med mjuk sand och djupa blå vatten, en perfekt plats för vattensporter.

cypern fastigheter, fastighet cypern, köpa bostad cypern, bostad cypern, köpa hus cypern, köpa hus på cypern, köpa hus utomlands, cypern fastigheter, fastigheter cypern, lägenheter cypern,